AFTEN MENU TAKE AWAY
Corona-virusset har stadig hårdt fat i Danmark og vi forstår til fulde, at mange er bekymrede og overvejer, om de vil spise udefra eller hjemmelavet. Derfor har vi skabt en særlig menu med retter, som i kan tage med hjem. Ring blot og fortæl, hvor mange I er og hvilke retter i ønsker, så tilbereder og pakker vi maden, så den er varm og klar til jer, lige til at spise.
Take away menuen serveres fra 17.00 Menuen er med forbehold for daglige ændringer/rettelser.
Onsdag - Torsdag - Fredag - Lørdag
Køkkenet har åbent fra Kl. 17.00 til 20.00
“Reje cocktail a la duevang.”
Reje salat med avokado og 1000 øers dressing.
85,-/125,-
Rimmet færøsk laks
Med urtesalat, vinaigrette og syltede skalotter.
85,-
Skaldyrs ”chowder”
Muslinger i let stuvning med kartofler og citron, Hertil brødfritter med hvidløg.
110,-
Dagens ret (onsdage og torsdage) Wienerschnitzel (ca. 150 g.), Paneret kalveinderlår
med brasede kartofler, smørdampede ærter, skysovs, peberrod og dreng.
125,-
Dagens ret (fredage og lørdage) Boeuf bourguignon
oksemørbrad i kraftig rødvinssky med bacon, løg, svampe og urter samt kartoffelmos
125,-
Kalvecuvette
Rosa stegt med krydderet bådfritter, bearnaise og garniture.
155,-
Hr. Duevangs cheeseburger. 200 hakket oksekød
Brioche bolle, cheddarost, estragoncreme, tomatcreme, løg og syltet agurk.
110,-
Islagsagne
Vanilleparfait og bærparfait i lag af sprøde nøddeflager.
65,-
Fritter
Krydderet båd fritter
35,-
Dips
Mayo, chilli, hvidløg, remo, ketchup.
10,-
Samtidig vil vi gerne takke alle for at udvise imødekommenhed og ansvar i den alvorlige situation, som vi står i. Mange restauranter har det svært. Derfor sender vi en særlig og varm tak til alle vores fantastiske gæster for at støtte op om os i denne vanskelige tid.
Mh
Duevangs deluxe spiseri & Co.
Alle retter og priser er med forbehold for ændringer