Deluxe a la carte

Alle retter serveres i forrets størrelse. Vi anbefaler 3 - 5 retter. Selskaber på 5 personer og derover bedes venligst forudbestille én samlet menu.

 

Røget islandsk laks – rygeost – ærteskud – syltede asparges – dild olie – morgenfruer.

125,-

*

Kammuslinger – bacon – tagetes – majs – strandurter.

125,-

Havtaske – courgetter – egen bisque – blomterkarse.

125,-

*

”Onglet” af DK okse – urte blanquette – små rødder – ramsløgs kapers – svampestøv.

125,-

Brombær – solbær – kaffe – lakrids – mælk.

125,-

Ost

Udvalg af unika oste med tilbehør

125,-

 

A la carte retterne kan ikke erstatte retter i menuerne 

 


 

Vores lille deluxe aften

 

Røget islandsk laks – rygeost – ærteskud – syltede asparges – dild olie – morgenfruer.

*

”Onglet” af DK okse – urte blanquette – små rødder – ramsløgs kapers – svampestøv.

*

urte granité – vanillecreme – hvid chokolade.

*

3 retter & 3 gode glas

 

Pr. person kr. 550,-

Pr. person, uden vin kr. 350,-

 

Vi gør opmærksom på at deluxe aften menuen skal vælges af hele bordet.


 

Tilkøb

Ønsker man mere fylde, kan man bestille som tilkøb til sin menu.

 

Dagens kartoffel

Pr. person kr. 45,-

 


  

Duevangs klassiker

 

300 gram Dansk ribeye steak grønt – fritter – bearnaise.

258,-

 


 

Vin til maden

Vin pr. glas tilpasset maden

Fra kr. 85,- til kr. 120,- pr. Glas.

Spørg den søde tjener.

  

Bobler

Kr. 100,-


 

Menuen er med forbehold for daglige ændringer.

Betaling med udenlandske Kreditkort vil blive pålagt gældende gebyrer

Allergener bedes oplyses inden ankomst.