Gourmet restaurant i Køge

Duevangs Deluxe er en gourmet og frokostrestaurant midt i Køge centrum mellem nogle af Danmarks ældste huse. Der er kun 300 meter fra Køge torv til Duevangs Deluxe.

I august 2018 åbnede Rikke og Jimmy Duevangs Deluxe i hyggelige lokaler i Køge. Duevangs Deluxe var fra starten velbesøgt da Jimmy før havde haft en gourmet restaurant i Køge.

Der er gode parkeringsmuligheder så der er ingen undskyldning for ikke at besøge en af Køges bedste restaurant.

Nyd mad og drikke med udsigt til lovparken

Som de eneste i Køge har Duevangs Deluxe udgang til Køges smukke park, kaldet Lovparken. Om sommeren emmer det af hygge, som var man i Paris, og med live musik over sommeren er det et oplagt sted at nyde evt. smørrebrød eller bare et køligt glas til frokost, i den dejlige park.

Gourmet restaurant med hjemlig stemning

Med plads til ca. 30 a la carte gæster bliver det intimt og familiært på Duevangs Deluxe og med det åbne køkken kan man altid hilse på Jimmy og co.

Atmosfæren er hjemlig men stilet. Man sidder godt i de velour grønne stole som passer godt til de massive træborde. Maden serveres ofte på Quistgaard stellet som har taget Rikke og Jimmy flere år at samle. Gæsterne bliver taget tilbage til deres barndom og den kombination af lækker gourmet mad og design stel er hel unikt for Duevangs Deluxe.

 

 

Menu med fokus på grønt, fisk og skaldyr

Duevangs Deluxe betragtes som en af Køges bedste restauranter. Der serveres (utraditionelt) traditionelt smørrebrød og stjerneskud fra øverste hylde til frokost. Man prøver at servere mad der ikke laves hjemme, på Duevangs. En bøf, kan alle servere, men fisk er straks lidt sværere, derfor finder man ofte meget fisk på Duevangs Deluxe a la carte kort, der er også kød på kortet. Vores vision med maden er retter i forret størrelse som ser og smager meget lækkert. Less is more og så må det gerne se visuelt flot ud.   

På frokostkortet starter priserne fra 100 kr. og op.

Duevangs a la carte kort består af mindre retter, som løbende skifter i takt med sæsonen og humøret i køkkenet. Menuen har fokus på grønt, fisk og skaldyr samt enkelte kødretter. På Duevangs Deluxe har vi faglært personale som guider dig gennem kortet. Retterne på Duevangs menukort starter på 150 kr.

 

 

Inviter dine gæster på restaurant Duevangs

Duevangs har desuden et selskabslokale hvor man kan holde, barnedåb, konfirmation, bryllup eller sølvbryllup mm.

Barnedåben er oplagt med Køge Kirke i baghaven og egen udgang til Lovparken hvor børnene kan løbe og lege mens forældre og gæster nyder eks. Duevangs Deluxe "berømte" brunch. Der er også en stor legeplads lige udenfor i Lovparken. Det er også muligt at sige et sidste farvel til sin kære med lækkert smørrebrød og en grav øl. Vi tilbyder (næsten) alt og med en beliggenhed helt unikt for Køge kan du rolig lade Duevangs Deluxe står for arrangementet.