Buffeter
Obs...
Med forbehold for enkelte retter kan blive erstattet pga. torvets udbud og sæsonernes skiftende.
Nr. 1
- Røget laks med urtecreme og croutons.
- Paneret hvid fisk med salsa & urter.
- Cæsar salat.
- Grøntsagstærter med urtecreme.
- Langtidsstegt kalvesteg.
- Citron & urtestegt unghanelår.
- Bagte rodfrugter
- Kalve flødesauce.
- Pommes dauphinoise.
- Gateau Marcel med vanille is & coulis.
350,-
Nr. 2
- Rilette af varme røget laks - syltede rødløg - sprødt - urter.
- Paneret hvidfisk med salsa og urter.
- Torskesouffles med courgetter, karry & urter.
- Cæsar salat.
- Grøntsagstærter med urtecreme.
- Langtidsstegt kalvesteg.
- Grisebasse glaseret i honning & peber.
- Små smørstegt kartofler.
- Pommes dauphinoise.
- Kalve flødesauce.
- Trøffel sauce.
- Bagte grønne sager med urter.
- Sæsonens crumble med marcipan, is & salt karamel.
475, -
Buffet nr. 0….
(det er den vi bestemmer)
- Fisk med tilbehør
- 2 slags kød (fugl-gris-lam-kalv) med tilbehør
- Kartoffel
- Sovs
- Sæsonens salat med dressing