Buffeter

Obs...

Med forbehold for enkelte retter kan blive erstattet pga. torvets udbud og sæsonernes skiftende.

 

Nr. 1

- Røget laks med urtecreme og croutons.

- Paneret hvid fisk med salsa & urter.

- Cæsar salat.

- Grøntsagstærter med urtecreme.

- Langtidsstegt kalvesteg.

- Citron & urtestegt unghanelår.

- Bagte rodfrugter

- Kalve flødesauce.

- Pommes dauphinoise.

- Gateau Marcel med vanille is & coulis.

350,-

 

Nr. 2

- Rilette af varme røget laks - syltede rødløg - sprødt - urter.

- Paneret hvidfisk med salsa og urter.

- Torskesouffles med courgetter, karry & urter.

- Cæsar salat.

- Grøntsagstærter med urtecreme.

- Langtidsstegt kalvesteg. 

- Grisebasse glaseret i honning & peber.

- Små smørstegt kartofler.

- Pommes dauphinoise.

- Kalve flødesauce. 

- Trøffel sauce.

- Bagte grønne sager med urter.

- Sæsonens crumble med marcipan, is & salt karamel.

 475, -

 

 

Buffet nr. 0….

(det er den vi bestemmer)

- Fisk med tilbehør

- 2 slags kød (fugl-gris-lam-kalv) med tilbehør

- Kartoffel

- Sovs

- Sæsonens salat med dressing

245,-

Book Bord