Buffeter
Obs...
Med forbehold for enkelte retter kan blive erstattet pga. torvets udbud og sæsonernes skiftende.
Nr. 1
- Rimmet færøsk laks med syltede løg, urte emulsion, ærteskud.
- Paneret hvid fisk med salsa & urter.
- Cæsar salat.
- Grøntsagstærter med urtecreme.
- Langtidsstegt oksefilet med fedtkant på brændte gulerødder & løg.
- Citron & urtestegt unghanelår.
- Rødvins sauce.
- Pommes dauphinoise.
- Gateau Marcel med vanille is & coulis.
350,-
Nr. 2
- Rimmet færøsk laks med syltede løg, urte emulsion, ærteskud & blæk tuilles.
- Håndpillede rejer med brændt citron & karsecreme.
- Torskesouffles med courgetter, karry & urter.
- Cæsar salat.
- Grøntsagstærter med urtecreme.
- Kalvesteg, rødløg & æbleeddike.
- Grisebasse glaseret i honning & peber.
- Små smørstegt kartofler med havgus & urter.
- Pommes dauphinoise.
- Urte/senneps sky.
- Rødvinssauce.
- Bagte grønne sager med urter.
- Sæsonens crumble med marcipan, is & salt karamel.
475, -
Buffet nr. 0….
(det er den vi bestemmer)
- Fisk med tilbehør
- 2 slags kød (fugl-gris-lam-kalv) med tilbehør
- Kartoffel
- Sovs
- Sæsonens salat med dressing