Brød & smørelse medfølger alle buffeter i huset, men skal bestilles ved "ud af huset", koster 35 kr. pr. brød.
Samme menu skal vælges til hele selskabet, vi tager dog hensyn for evt. diæter mm.
Buffet Surprise
Den vi bestemmer.
- Fisk med tilbehør
- 2 slags kød (fugl-gris-lam-kalv) med tilbehør.
- Kartoffel
- Sovs
- Sæsonens salat med dressing
Kr. 195,- pr. person.
Min. 15 personer
Søndag min. 30 personer
Buffetten
- Hø røget færøsk laks med havtorn & dild.
- Paneret hvid fisk med sauce tartare og urter.
- Unghanebryster med hjertesalat, parmesan og citroncreme.
- Kalvesteg med dampede grøntsager og svampesky. (varm ret)
- Salat efter sæson.
- Kartoffelsalat med rygeost, urter og radiser.
- Mazarinkage med citrus-smørcreme og henkogte bær/frugter.
Kr. 300,- pr. person.
Min. 15 personer
Søndag min. 30 personer
Tilvalg til buffet.
Skal vælges af hele selskabet
- Rørt kalvetartar med salat og soyavinaigrette. 45,- pr. person.
- Langtidsstegt svinenakke med grillede gulerødder, persille og hasselnødder. 55,- pr. person. (varm ret)
- Oksefilet med rødvinssauce. 55,- pr. person (varm ret)
- Pommes rissolles med urter. 25,- pr. person. (varm)
- Bagt færøsk laks med urter og salsa romesco. 60,- pr. person.
- 2 gode oste fra nær og fjern med sylt og knækbrød. 50,- pr. person.
- Pommes dauphinoise. 35,- pr. person. (flødekartofler og varm)
Den grønne buffet
- Stegte svampe med nødder.
- Bagte peberfrugter med timian.
- Courgetter med karry olie og estragon.
- Cæsar salat med croutoner, cæsar dressing og løg.
- Brændte gulerødder med persille tapanade.
- Tomater og ærter i urtevinaigrette.
- ”Kål Slau” Snittet kål, høvlet gulerødder, kvast kørvel og hvidløg.
- Grov salat af knolde og urter i rygeostecreme.
Kr. 315,- pr. person.
Min. 15 personer
Søndag min. 30 personer
efterhånden som sæsonerne skifter, vil nogle retter ændres efter torvets udbud
Tilvalg til den grønne menu - pr. pers.
Stegt kyllingebryst 35,-
Rosa stegt kalvesteg 45,-
Duevangs Klassiske menu.
3 retter
- Duevangs Rejecocktail.
- Kalv stegt som vildt - vildt sky - pommes rissolles - svampe og bønne sauté samt Waldorff salat.
- Duevangs is lasagne - 2 slags flødeparfait i sprøde nøddeflager serveret med coulis.
Der kan ikke skiftes retter ud i den denne menu.
Kr. 395,- pr. person.
Min. 15 personer
Søndag min. 30 personer
Let frokostbuffet.
- Hyldeblomst sild med estragon, æble og creme fraiche
- Smørstegt fisk med remulade og citron
- Varmrøget Laks med urtecreme
- Lun Leverpostej med ristede svampe og bacon i tern
- Hønsesalat
- Lun Svinemørbrad med syltede rødløg og syltede agurk
- Kartoffelsalat med urter, rygeost og radiser.
- 2 slags ost med sylt
- Rugbrød og ”vores” lyse brød og smør
Kr. 225,- pr. person.
Min. 15 personer
Søndag min. 30 personer
Drikkevarer.
Kaffe/the 45,- (med sødt 75,-)
Husets vine pr. fl. rød-hvid-dessert 245,-
Fadøl lille 38,- stor 64,-
Alm. flaske øl 40,-
Speciel øl flaske 50 cl. 68,-
Sodavand 38,-