Buffeter

Obs...

Med forbehold for enkelte retter kan blive erstattet pga. torvets udbud og sæsonernes skiftende.

 

Nr. 1

- Rimmet færøsk laks med syltede løg, urte emulsion, ærteskud.

- Paneret hvid fisk med salsa & urter.

- Cæsar salat.

- Grøntsagstærter med urtecreme.

- Langtidsstegt oksefilet med fedtkant på brændte gulerødder & løg.

- Citron & urtestegt unghanelår.

- Rødvins sauce.

- Pommes dauphinoise.

- Gateau Marcel med vanille is & coulis.

350,-

 

Nr. 2

- Rimmet færøsk laks med syltede løg, urte emulsion, ærteskud & blæk tuilles.

- Håndpillede rejer med brændt citron & karsecreme.

- Torskesouffles med courgetter, karry & urter.

- Cæsar salat.

- Grøntsagstærter med urtecreme.

- Kalvesteg, rødløg & æbleeddike.

- Grisebasse glaseret i honning & peber.

- Små smørstegt kartofler med havgus & urter.

- Pommes dauphinoise.

- Urte/senneps sky.

- Rødvinssauce.

- Bagte grønne sager med urter.

- Sæsonens crumble med marcipan, is & salt karamel.

 475, -

 

 

Buffet nr. 0….

(det er den vi bestemmer)

- Fisk med tilbehør

- 2 slags kød (fugl-gris-lam-kalv) med tilbehør

- Kartoffel

- Sovs

- Sæsonens salat med dressing

225,-

Book Bord