Serveres d. 17 - 18 - 19 april

Skærtorsdag – Langfredag & Påske lørdag

 Kl. 12.00-15.00 

Maden serveres ved bordende.
Bordbestilling er nødvendigt.

 

1. servering

Gammeldags modnet sild med karrycreme, rødløg og urter.

Smørstegt rødspættefilet med remoulade & citron.

Rielette af varmerøget laks med spødt og urter.

 

2. servering

Tartelet med høns i asparges.

Mørbradbøf med bløde løg & syltede agurker.

Lun leverpostej med svampe & bacon.

 

3. servering

Citronfromage med karamel/nøddeknas og is

 

Rugbrød – speltbrød – smør

 

295,- pr. person
Børn under 12 år ½ pris

  

Påskefrokosten kan også bestilles ud af huset, dog en uge før. 

 

Disse dage kan man ikke bestille fra vores frokostkort.

Book Bord