Hold jeres barnedåb på Duevangs Deluxe i Køge

Vores slogan er "tæt på torvet, midt i parken". Vi ligger i gåafstand til Køge Kirke, torvet og lige ud til Lovparken. Det er, synes vi, Køges bedste beliggenhed til en barnedåb. Lige meget hvilket vejr det er, kan I lade børnene lege i parken.

Som om det ikke er nok ligger, Køges største legeplads for enden af Lovparken.

 

 

 "Vi kender Duevangs fra gadebilledet og synes deres placering i byen er optimal i forhold til gåafstanden fra kirken. Alt fungerede godt fra fremvisning af lokalet til planlægningen og bordopsætning. I var meget imødekommende generelt og fleksible ift. til de ønsker vi havde.

Brunchen var rigtig god og mange af gæsterne roste også maden. Vi følte os rigtig godt sørget for. Valget faldt derfor på Duevangs, da de var meget mere servicemindede i forhold til andre steder vi tidligere havde besøgt, og vi synes der var en meget hyggelig stemning og pænt. Derudover virkede det hele ligetil, nemt og nede på jorden."

– Julie

 

Lokaler til barnedåb

Vores lokale rummer ca. 60 gæster, så er der også plads til gavebord samt et lille legehjørne til de små. Udenfor kan barnevognene parkeres, de store vinduer og døre gør I altid kan se dem og komme hurtig ud til de små poder. Der er let adgang til vores lokaler, vi har også en rampe der kan monteres på døren så kørestole let kan komme ind. Vi anbefaler man selv have højstole med, vi har dog en man kan låne. I hele huset har vi troldtekt lofter det gør akustikken er rigtig god, selv hvis børnene hygger sig.

 

Værd at vide om Duevangs

 

 

 

Menu til barnedåben

Vores brunch er den mest populære menu til barnedåben. Er man i kirke om formiddagen, så er det lækkert at sætte sig til bordet og nyde en brunch med alt inkl. æg, bacon, stegte kartofler, små frikadeller, frugtsalat, hjemmelavet pandekager, yoghurt med knas for blot at nævne noget af den. Juice og kaffe er også inkl. i prisen.
Prisen er 295,- pr. pers. børn under 12 år er halv pris.

  

 

   

Inviter dine gæster på restaurant Duevangs

Kommer man lidt senere har vi forskellige buffeter. Hvad med vores "Grønne" vegetar buffet hvor der bla. er: stegte svampe med nødder, bagte peberfrugter med timian, courgetter med karry olie og estragon og cæsar salat med croutoner, cæsar dressing og løg. Den koster 315,- pr. pers. Vi kan naturligvis også lave lidt små deller og gnavegrønt til de helt små børn, så de hurtigere kan komme i parken og lege.

Vi tager naturligvis altid hensyn til allergener eller lign., vi skal blot vide nogle dage før I kommer.

 

I er velkommen til at komme med jeres eget pynt og naturligvis også en flot dåbskage, dog koster det 20 kr. pr. pers. i servicegebyr. 

 

Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

 

 

Book Bord