Menuer
Sammensat og perfektioneret af Duevangs folk og deres kræsne ganer.
3, 4 eller 5-retters menu.
Forretter.
- Dampet torsk
kartoffel kompot, røget fløde, æble og urteolie.
- Rimmet fisk
Cremefraiche, skalotter, hjertesalat og purløg.
- Unghane ”ballotine”
hvidløgs creme – urter.
Hovedretter.
Der serveres kartofler til hovedretten efter køkkenets valg.
- Svinenakke
Porre, soltørret tomater og senneps-/estragon sky.
- Unghanebryst
selleri, ærter, bacon, urter og bearnaise.
- Trøffel farseret Kalvemørbrad
kål chiffonade, gulerødder og kalvesky.
Desserter.
- Gateau Marcel
Is, knas og frugt kompot.
- Citronfromage
Frugtsalat med citronmelisse, Marzarin crumble og vanille is.
- Mango tærte
Passions sauce, vanille is og marengs.
3 retter 400,- pr. pers.
4 retter 450,- pr. pers.
5 retter 500,- pr. pers.
Min. 15 personer
Søndag min. 30 personer
Samme menu til hele selskabet skal vælges, vi tager dog hensyn for evt. diæter mm.
Drikkevarer.
Kaffe/the 45,- (med sødt 75,-)
Husets vine pr. flaske 200,-
Fadøl lille 38,- stor 64,-
Alm. flaske øl 40,-
Speciel øl flaske 50 cl. 68,-
Sodavand 38,-
Champagne 1 glas 135,- pr. flaske fra 695,-
Cava 1 glas 95,- pr. flaske fra 495,-
Brochetto pr. glas 68,-