Menuer

Sammensat og perfektioneret af Duevangs folk og deres kræsne ganer.

 

3, 4 eller 5-retters menu.

 

Forretter.

- Dampet torsk

kartoffel kompot, røget fløde, æble og urteolie.

 

- Rimmet fisk

Cremefraiche, skalotter, hjertesalat og purløg.

 

- Unghane ”ballotine”

 hvidløgs creme – urter.

 

Hovedretter.

Der serveres kartofler til hovedretten efter køkkenets valg.

 

- Svinenakke

Porre, soltørret tomater og senneps-/estragon sky.

 

- Unghanebryst

selleri, ærter, bacon, urter og bearnaise.

 

- Trøffel farseret Kalvemørbrad

kål chiffonade, gulerødder og kalvesky.

 

Desserter.

 - Gateau Marcel

Is, knas og frugt kompot.

 

- Citronfromage

Frugtsalat med citronmelisse, Marzarin crumble og vanille is.

 

- Mango tærte

Passions sauce, vanille is og marengs.

 

3 retter 400,- pr. pers.

4 retter 450,- pr. pers.

5 retter 500,- pr. pers.

 

Min. 15 personer

Søndag min. 30 personer

Samme menu til hele selskabet skal vælges, vi tager dog hensyn for evt. diæter mm.

 

Drikkevarer.

Kaffe/the 45,- (med sødt 75,-)
Husets vine pr. flaske 200,-
Fadøl lille 38,- stor 64,-
Alm. flaske øl 40,-
Speciel øl flaske 50 cl. 68,-
Sodavand 38,-
Champagne 1 glas 135,- pr. flaske fra 695,-
Cava 1 glas 95,- pr. flaske fra 495,-
Brochetto pr. glas 68,-