Selskabs sæson menuer
Dette er kun forslag, man kan få lige hvad man ønsker
Forretter
Bagt torsk -kartoffelkompot - røget fløde -æbler
Rejecoctail a la Duevang
Kold røget laks - urtecreme - croutons - urter
Rielette af varmerøget laks - syltede rødløg - sprødt -urter
Carpaccio - parmasan - trøffel olie -ærteskud
Cremesuppe efter sæson og ønsker - sprødstegt serrano skinke - urte olie
Hvide asparges - håndpillede rejer - urte creme ( sæson)
Hovedretter
Langtidsstegt kalvesteg eller svinenakke - rodfrugter -flødedauce - waldorf a la Duevang
Trøffel/urte farseret unghane - spidskål - hønsesky
Entrecoté af okse - kold bearnaise/ rødvinssauce - grønsager
Beef wellington af oksemørbrad - trøffelsauce/ rødvinssauce - grønt (+95)
Kalvemørbrad - grønt - spidskål - trøffelsauce (+50)
Desserter
Porcheret æble - hvid chokolade - karamel - vanilje is
Gateau Marcel - bærkompot - vanilje is
Citron tærte - marengs - is
Romanoff sommers bær marineret i appelsin & gran marnier - vanilje is (sæson)
Til kaffen
Konditorens lagkage -smag efter eget ønske -pyntes med marcipan og friske bær + 65
Kransekage + 45
Kringle +35
Priser
3 retter 400,- pr. pers.
4 retter 475,- pr. pers.
5 retter 550,- pr. pers.
Ud over retterne her kan man også vælge ost:
Gode danske oste med behørigt garniture.
Menuer er med forbehold og kan blive ændret på dagen grundet tilgangen af friske vare