Selskabs sæson menuer

Dette er kun forslag, man kan få lige hvad man ønsker 

 Forretter

Bagt torsk -kartoffelkompot - røget fløde -æbler

Rejecoctail a la Duevang

Kold røget laks - urtecreme - croutons - urter

Rielette af varmerøget laks - syltede rødløg - sprødt -urter

Carpaccio - parmasan - trøffel olie -ærteskud

Cremesuppe efter sæson og ønsker - sprødstegt serrano skinke - urte olie

Hvide asparges - håndpillede rejer - urte creme ( sæson)

 Hovedretter

Langtidsstegt kalvesteg eller svinenakke - rodfrugter -flødedauce - waldorf a la Duevang

Trøffel/urte farseret unghane - spidskål - hønsesky

Entrecoté af okse - kold bearnaise/ rødvinssauce - grønsager

Beef wellington af oksemørbrad - trøffelsauce/ rødvinssauce - grønt (+95)

Kalvemørbrad - grønt - spidskål -  trøffelsauce (+50)

 Desserter

 Porcheret æble - hvid chokolade - karamel - vanilje is

Gateau Marcel - bærkompot - vanilje is

Citron tærte - marengs - is

Romanoff sommers bær marineret i appelsin & gran marnier - vanilje is (sæson)

Til kaffen

 

Konditorens lagkage -smag efter eget ønske -pyntes med marcipan og friske bær + 65

Kransekage + 45

Kringle +35

 

Priser

3 retter 400,- pr. pers.
4 retter 475,- pr. pers.
5 retter 550,- pr. pers.

Ud over retterne her kan man også vælge ost:
Gode danske oste med behørigt garniture.

Menuer er med forbehold og kan blive ændret på dagen grundet tilgangen af friske vare

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Book Bord