AFTENMENU I RESTAURANTEN

Kl. 17.30 - 21-00

 
 

DELUXE menu 3 retter

 Salat af torsk - glaskål - hasselnød - grønkål. 175,-

 *

Kalv - kalvekæbe - rødder - fermenteret hvidløg - pommes anna. 195,-

 *

Arme ridder -  sukker glaseret brioche - krydderet tuille - æble - bær - is. 165,-

 

3 retter 400,- Vinmenu kr. 300,- køre/smage vinmenu kr. 175,- 

 

 Deluxe menu 5 retter

salat af torsk - glaskål - hasselnød - grønkål. 175,- 

*

Risotto - græskar - jomfruhummer. 195,-

*

Rødbede - lakrids - gedeost. 165,-

*

kalv - kalvekæbe - rødder - fermenteret hvidløg - pommes anna. 195,-

*

Arme ridder - sukker glaseret brioche - krydderet tuille - æble - bær - is. 165,- 

5 retter kr. 600,- Vinmenu kr. 400,- køre/smage Vinmenu kr. 275,- 

 

Tilvalgs retter

Bagt torsk a la vichysoise. 195,- 

*

Hummer bisgue - gulerod - løgskaller - sennepsfrø. 185,-

*

Urtefarseret unghane - selleri - trøffel - fløde. 195,-

*

Gode danske oste - behørigt garniture. 185,-

 

En Deluxe aften på fuld spade...

snacks - champagne - 8 retter - vinmenu - kaffe/the

kr. 2000,-

 

OBS

Selskaber på 6 personer og derover bedes venligst bestille en samlet menu, af hensyn til køkkenet.

 

VAND TIL MADEN

Med brus 750ml 55,-

Uden brus 750ml 55,-

 

VELKOMST & COCKTAILS

Duevangs gin & tonic 95,-

Gin hass 95,-

Nordisk "aperol spritz" 100,- aperitivo - cava - appelsin 

Champagne 145,-

Cava 100,-

 *

SNACKS

Røgede saltede mandler. 45,-

Mixede oliven 45,-

 

Bestil bord her, via Dinnerbooking

Alle retter og priser er med forbehold for ændringer