AFTENMENU I RESTAURANTEN  FERIELUKKET UGE 8 2025

Kl. 17.30 - 21-00

 DELUXE menu 3 retter

Hvide asparges- rejer - urter. 185,-

Kalvemørbrad - spæde gulerødder - persillerod - kalvesky. 315,-

Creme brûlèe. 145,-

 

3 retter 450,- Vinmenu kr. 300,- køre/smage vinmenu kr. 175,- 

 

 DELUXE menu 5 retter 

Hvide asparges - rejer - urter. 185,-

Rimmet kammusling - tomat - chili - syltede skalotter. 165,-

Fransk løgsuppe. 145,-

Kalvemørbrad - spæde gulerødder - persillerod - kalvesky. 315,-

Creme brûlèe - havtorn. 145,-

 

 5 retter kr. 650,- Vinmenu kr. 400,- køre/smage Vinmenu kr. 275,- 

 

200 gr. oksemørbrad - pommes frites - bearnaise - grønt. kr. 345,-

Gode danske oste med tilbehør. 185,- 

 

Vand til maden

Med brus 750ml 55,-

Uden brus 750ml 55,-

 

OBS

Selskaber på 6 personer og derover bedes venligst bestille en samlet menu, af hensyn til køkkenet.

 

 

VELKOMST & COCKTAILS

Duevangs gin & tonic 95,-

Gin hass 95,- 

Champagne 145,-

Cava 100,-

 *

SNACKS

Røgede saltede mandler. 45,-

Mixede oliven 45,-

 

Bestil bord her, via Dinnerbooking

Alle retter og priser er med forbehold for ændringer

Book Bord