AFTENMENU I RESTAURANTEN
Kl. 17.30 - 21-00
Vores menukort består af mindre retter, som vi løbende skifter i takt med sæsonen og humøret i køkkenet. Menuen har fokus på grønt, fisk og skaldyr samt enkelte kødretter.
Vores retter er, mindre retter dvs. alle har forretstørrelse. Vi anbefaler 2 til 4 retter afhængigt af, hvor sulten du er.
OBS - Selskaber på 6 personer og derover bedes venligst bestille én samlet menu.
DELUXE RETTERNE
Rimmet Ørrede - spidskål - senneps korn - syrnet fløde.
145,-
Helleflynder - oliven - majs - løg.
145,-
Hummer ravioli - ærter - kirsebær - søl.
145,-
Brissel "schnitzel" - brøndkarse - majroer - peberrod.
145,
Oksemørbrad - græskar - asier - fermenteret hvidløg - karse.
165,-
TILKØB
Ønsker man mere fylde, kan man bestille som tilkøb til sin menu.
Kartoffel. Pr. Person kr. 45,-
Ekstra opfyldning af brød 35,-
DESSERT & OST
Fersken & hindbær - grøn the - hvid chokolade - marcipan crumble.
145,-
Udvalg af unika oste med tilbehør.
2 slags 90,- 5 slags. 155,-
*
VIN TIL MADEN
Vin pr. glas tilpasset maden
Fra 85,- pr. glas eller se vinkort.
*
VAND TIL MADEN
Med brus 750ml 55,-
Uden brus 750ml 55,-
VELKOMST
Champagne 135,-
Cava 95,-
GT 95,-
*
Røgede saltede mandler. 45,-
Mixede oliven 45,-