AFTENMENU I RESTAURANTEN
Kl. 17.30 - 21-00
DELUXE menu 3 retter
Salat af torsk - glaskål - hasselnød - grønkål. 175,-
*
Kalv - kalvekæbe - rødder - fermenteret hvidløg - pommes anna. 195,-
*
Arme ridder - sukker glaseret brioche - krydderet tuille - æble - bær - is. 165,-
3 retter 400,- Vinmenu kr. 300,- køre/smage vinmenu kr. 175,-
Deluxe menu 5 retter
salat af torsk - glaskål - hasselnød - grønkål. 175,-
*
Risotto - græskar - jomfruhummer. 195,-
*
Rødbede - lakrids - gedeost. 165,-
*
kalv - kalvekæbe - rødder - fermenteret hvidløg - pommes anna. 195,-
*
Arme ridder - sukker glaseret brioche - krydderet tuille - æble - bær - is. 165,-
5 retter kr. 600,- Vinmenu kr. 400,- køre/smage Vinmenu kr. 275,-
Tilvalgs retter
Bagt torsk a la vichysoise. 195,-
*
Hummer bisgue - gulerod - løgskaller - sennepsfrø. 185,-
*
Urtefarseret unghane - selleri - trøffel - fløde. 195,-
*
Gode danske oste - behørigt garniture. 185,-
En Deluxe aften på fuld spade...
snacks - champagne - 8 retter - vinmenu - kaffe/the
kr. 2000,-
OBS
Selskaber på 6 personer og derover bedes venligst bestille en samlet menu, af hensyn til køkkenet.
VAND TIL MADEN
Med brus 750ml 55,-
Uden brus 750ml 55,-
VELKOMST & COCKTAILS
Duevangs gin & tonic 95,-
Gin hass 95,-
Nordisk "aperol spritz" 100,- aperitivo - cava - appelsin
Champagne 145,-
Cava 100,-
*
SNACKS
Røgede saltede mandler. 45,-
Mixede oliven 45,-