AFTENMENU I RESTAURANTEN

Kl. 17.30 - 21-00
Vores menukort består af mindre retter, som vi løbende skifter i takt med sæsonen og humøret i køkkenet. Menuen har fokus på grønt, fisk og skaldyr samt enkelte kødretter. 
Vores retter er, mindre retter dvs. alle har forretstørrelse. Vi anbefaler 2 til 4 retter afhængigt af, hvor sulten du er.

 

OBS - Selskaber på 6 personer og derover bedes venligst bestille én samlet menu.
 

DELUXE RETTERNE

Rimmet Ørrede -    spidskål - senneps korn - syrnet fløde. 

145,- 

Helleflynder -   oliven - majs - løg.

145,- 

Hummer ravioli -   ærter - kirsebær - søl. 

145,- 

Brissel "schnitzel" -   brøndkarse - majroer - peberrod.

145,

Oksemørbrad -   græskar - asier - fermenteret hvidløg - karse.

165,- 

 

TILKØB

Ønsker man mere fylde, kan man bestille som tilkøb til sin menu.
Kartoffel. Pr. Person kr. 45,-

Ekstra opfyldning af brød 35,- 

 

DESSERT & OST

Fersken & hindbær -   grøn the - hvid chokolade - marcipan crumble.

145,- 

Udvalg af unika oste med tilbehør.

2 slags 90,-   5 slags. 155,-

*

VIN TIL MADEN

Vin pr. glas tilpasset maden
Fra 85,- pr. glas eller se vinkort.

*

VAND TIL MADEN

Med brus 750ml 55,-

Uden brus 750ml 55,-

VELKOMST

Champagne 135,-

Cava 95,-

GT 95,-

*

Røgede saltede mandler. 45,-

Mixede oliven 45,-

 

Bestil bord her, via Dinnerbooking

Alle retter og priser er med forbehold for ændringer