AFTENMENU I RESTAURANTEN FERIELUKKET UGE 8 2025
Kl. 17.30 - 21-00
DELUXE menu 3 retter
Hvide asparges- rejer - urter. 185,-
Kalvemørbrad - spæde gulerødder - persillerod - kalvesky. 315,-
Creme brûlèe. 145,-
3 retter 450,- Vinmenu kr. 300,- køre/smage vinmenu kr. 175,-
DELUXE menu 5 retter
Hvide asparges - rejer - urter. 185,-
Rimmet kammusling - tomat - chili - syltede skalotter. 165,-
Fransk løgsuppe. 145,-
Kalvemørbrad - spæde gulerødder - persillerod - kalvesky. 315,-
Creme brûlèe - havtorn. 145,-
5 retter kr. 650,- Vinmenu kr. 400,- køre/smage Vinmenu kr. 275,-
200 gr. oksemørbrad - pommes frites - bearnaise - grønt. kr. 345,-
Gode danske oste med tilbehør. 185,-
Vand til maden
Med brus 750ml 55,-
Uden brus 750ml 55,-
OBS
Selskaber på 6 personer og derover bedes venligst bestille en samlet menu, af hensyn til køkkenet.
VELKOMST & COCKTAILS
Duevangs gin & tonic 95,-
Gin hass 95,-
Champagne 145,-
Cava 100,-
*
SNACKS
Røgede saltede mandler. 45,-
Mixede oliven 45,-